VI SÖKER EN EKONOM OCH EN SÄLJARE


Umlax AB är ett av de större företagen inom fiskodlingsbranschen och ledande inom rödingodling. Just nu befinner vi oss i en spännande och expansiv fas med ökande försäljning i Norden, framförallt i Sverige och Finland och även i Europa.
Vår verksamhet finns i Lappland i Lycksele, Vilhelmina, Storuman, Arjeplogs och i Östersunds kommuner med cirka 30 anställda. Vi hanterar hela produktionskedjan, från ägg till färdig fisk, på röding.  2019 omsatte vi 48 msek och målet är att vi ska omsätta 100 msek 2024.
Därför söker vi:
 
en EKONOM som ska ansvara för vår ekonomi, avseende leverantörs-/kundreskontra, huvudbok och löner. Månatliga avstämningar, och rapporter till skatteverket. Även analyser och rapporter som ledning och styrelse efterfrågar. Vi tror att Du har minst 5 års erfarenhet av liknande tjänst eller som redovisningskonsult på en byrå. Vi vill att Du är noggrann och gillar ordning och reda och har ett eget driv då du måste sköta arbetsuppgifterna självständigt. Vi har påbörjat och kommer att fortsätta att införa digitala lösningar i företaget så det är meriterande om du har varit i ett sådant arbete. Placeringsort Lycksele.
 
en SÄLJARE som ansvarar för den dagliga kontakten via telefon och mejl med våra kunder. Tjänsten innefattar att sälja vår fisk men även att sköta logistiken och att jobba med marknadskommunikation och övriga marknadsfrågor. I tjänsten kommer det att periodvis förekomma resor för att besöka våra kunder och delta på event såsom mässor etc.
 
Du får vara med i det spännande uppdraget att utveckla och öka vår försäljning. Tidigare erfarenhet av detta är meriterande. Du har hög servicenivå och bygger långsiktiga relationer med våra kunder. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Kan du finska är det meriterande. Placeringsort Lycksele eller Vilhelmina.
 
Båda dessa tjänster är tillträde efter överenskommelse. Välkommen med i ett kompetent team som vill växa och utvecklas tillsammans. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då männen är överrepresenterade i företaget.  
 
För information och ansökan om tjänsten som EKONOM och SÄLJARE kontakta Josef Nygren, VD
+46(0)950-171 00 eller +46(0)70 677 81 10 josef.nygren@umlax.se
Sista ansökningsdag för båda tjänsterna är 2020-06-01.
Sök jobbet

Skicka din ansökan med cv och löneanspråk till mailadress: josef.nygren@umlax.se.

Vid frågor ring VD Josef Nygren 0950-170 00

​​​​​​​Urval sker löpande