Levande och sättfisk

Rekrytering

Umlax AB är ett av de större och ledande företagen inom fiskodlingsbranschen och rödingodling i Sverige. Vi säljer i dag till Sverige, Finland, Norge och några europeiska länder. Vår verksamhet finns i Lycksele, Vilhelmina, Storuman och Arjeplogs kommuner med cirka 40 anställda. Just nu söker vi:

En Tekniker till främst förädlingsanläggningen i Vilhelmina.

till vår fiskförädlings anläggning i Vilhelmina söker vi en Tekniker för en tillsvidareanställning. På förädlingsanläggningen är vi ca 10-14 personer på linjen där det passerar 1000-2500kg fisk/tim. Du ska vara lösningsorienterad och ha teknik, pneumatik, el och metallkunskap. Det är en fördel om du har traktorkort och datavana. Eftersom vi vistas i en miljö med strikt livsmedelshygien så måste du vara ordningsam och noggrann och förstå vikten av ha det rent omkring dig. Du bör också vara stresstålig och ha en god samarbetsförmåga. Det underlättar om du har en ”fixar” mentalitet och kan hugga i där det behövs. Du blir stationerad i Vilhelmina på förädlingsanläggningen men kan komma att behövas på någon av våra andra anläggningar med tekniska arbeten. Maila in din ansökan till andre.svensson@umlax.se eller ring 0950-177 97.

Några Timanställda för fiskrensning till förädlingsanläggningen i Vilhelmina

till vår fiskförädlings anläggning i Vilhelmina söker vi personal omgående som kan jobba på timmar vid arbetsanhopningar med fiskrensning. Det kan även gälla arbete ute på någon fiskodling när det behövs. Du bör ha god fysik, stresstålig och ha en god samarbetsförmåga.

En Platschef/Produktionsledare till fiskodlingen i Malgomaj, Vilhelmina

Som platschef kommer du att leda verksamheten mot de mål som vi har satt upp avseende produktion och slakt. Vi tror att du har utbildning och erfarenhet från fiskodlingsverksamhet och personalledning.   Vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan till en arbetsplats där vi har roligt och trivs med varandra.
 

För de första två tjänsterna skicka din ansökan till mailadress: andre.svensson@umlax.se. Vid frågor ring platschef André Svensson på 0950-177 97 För Platschefstjänsten i Malgomaj skicka in din ansökan till mailadress: josef.nygren@umlax.se eller ring 0950-177 90.